//cdncn.goodao.net/frandchina/2d803b1a.jpg
//cdncn.goodao.net/frandchina/b9c48e88.jpg
//cdncn.goodao.net/frandchina/61e99874.jpg
ngeunaan urang tentang Kami

XIAMEN FRAND INTELLIGENT EQUIPMENT CO.,LTD located in Third Floor, No.130 Building Jiapin Indutrial Park, Guan Kou Zhong Road, Jimei District , Xiamen Fujian,China.
It has been engaged in the industry for 15 years. It is a modern scientific and technological enterprise specialized in customized research and development of high-end intelligent complete sets of equipment, integrated factory automation and application of industrial robot systems. At present, it has four R&D production bases and over 60 patents.  

XIAMEN FRAND INTELLIGENT PERALATAN CO., LTD ayana di Lantai Katilu, No.130 Gedong Taman Jiapin Indutrial, Jalan Guan Kou Zhong, Kacamatan Jimei, Xiamen Fujian, Cina. Éta parantos kalibet dina industri salami 15 taun. Mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi modéren khusus dina panilitian khusus sareng pamekaran set peralatan canggih anu canggih, pabrik otomatisasi terpadu sareng panerapan sistem robot industri. Ayeuna, éta ngagaduhan opat basa produksi R&D sareng langkung ti 60 patén.  

Our company mainly covers five major fields of new energy, auto parts, precision electronics, hardware and lock industry, and intelligent factory system. The equipment has been exported to Germany, the United States, Japan, Thailand, India, etc. 
FRAND INTELLIGENT EQUIPMENT specializes in customized research and development of high-end intelligent complete equipment, integrated factory automation and application of industrial robot systems. It has four research and development production bases and over 60 patents.

Parusahaan urang utamina kalebet lima bidang utama énergi anyar, bagian otomatis, éléktronika presisi, hardware sareng industri konci, sareng sistem pabrik anu cerdas. Alat-alatna parantos diékspor ka Jérman, Amérika Serikat, Jepang, Thailand, India, sareng sajabana FRAND EQUIPMENT INTELLIGENT ngahususkeun dina panilitian khusus sareng pamekaran peralatan lengkep canggih anu canggih, otomatisasi pabrik terpadu sareng panerapan sistem robot industri. Éta ngagaduhan opat basis panilitian sareng pamekaran produksi sareng langkung ti 60 patén-patén.

Tambih deui

wartos

Karagaman
Tambih deui
  • 11-022020

    Klasifikasi sareng karakteristik mesin topéng

    Mesin awak topeng produksi otomatis lengkep, kalebet nyoco, tipe strip plastik palapis strip aluminium / pelucutan, pamilihan adegan, fusi ultrasonik, nyiksikan sareng sajabina, produksi na luhur pisan, tiasa ngahasilkeun 1-200 potongan per menit. Peraturan kagancangan konversi konvérsi kakuatan utama ...

  • 11-022020

    Karakteristik sareng standar mesin topeng ngawangun lauk

    Topéng lauk kedah cocog sareng standar EU en149: 2001 P3. Hal ieu utamina dianggo pikeun nyegah lebu industri sareng haseup logam anu hadé salami operasi las. Langkung ti 99% diantarana ngagaduhan efisiensi filtrasi, anu langkung cocog pikeun lingkungan anu baseuh sareng panas atanapi nganggo panyalindungan pikeun waktos anu lami; abdi...

  • 11-022020

    Pilih mesin topéng anjeun kedah terang hal-hal ieu

    Kiwari, beuki loba jalma ningali pasar masker pelindung, sareng ogé ningali trend pangwangunan ka hareup. Pasarna ageung pisan. Beuki loba jalma milih mésér alat mékanis janten pabrik topéng. Naha anjeun ngagaduhan kasempetan ieu kanggo dipertimbangkeun nalika milih topéng? ...