• 10KW 30-40PCS / Min Otomatis Masker Wajah Nyiptakeun Mesin

10KW 30-40PCS / Min Otomatis Masker Wajah Nyiptakeun Mesin


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 sét
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / per Bulan
  • Akurasi: + -1%
  • Voltaseu: 220V
  • Ngaropea: Énggal
  • ukuran: 1050 (panjang) * 150 (lébar) * 180 (jangkungna)
  • Beurat: beurat ≤1500KG Beban taneuh 350KG / ㎡
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    PLC Kontrol Topéng Nyiptakeun Topéng Mesin  

     

    Ieu mesin topéng otomatis-otomatis (hiji lini produk; hiji jalur kaluaran), kalebet pangiriman bahan otomatis, transportasi otomatis, neukteuk strip irung, las topéng topéng, tilepan, las ultrasonik, ngabentuk motong, las band ceuli sareng prosés lengkep anu sanés otomatisasi.

    Mesin topéng ieu pasti otomatis otomatis, bahkan hiji jalma tiasa ngaoperasikeun 2-3 sét mesin topéng.

     

    Topéng ngagaduhan anggoan anu teu raoseun, henteu aya tekanan, pangaruh nyaring anu hadé, pas sareng bentuk pameunteu manusa, sareng tiasa diterapkeun pikeun industri médis, éléktronik, pertambangan, konstruksi sareng industri sanés.

     

    Mesin ieu ngadopsi PLC, kontrol layar toél, sabuk conveyor utama ngadopsi motor tahap-tunggal ngalantarankeun, stepping motor ngabalikeun, transmisi tepat, kontrol stabil sareng speed adjustable.

     

    Fitur Produk

    •  Mantap, ngahasilkeun tinggi, universal
    •  Éta tiasa dirobih kapang kanggo ngahasilkeun spésifikasi anu béda sareng bentuk masker awak bentuk lauk
    •  Stabilitas anu saé
    • Ngagunakeun téknologi las ultrasonik pikeun ngelas pattem anu éndah sareng rapih, titik las didistribusikeun ogé, kapang sareng gelombang ultrasonik parantos lami hirupna.
    • Gampang dioperasikeun, tingkat luhur otomatisasi
    •  Struktur alloy aluminium diadopsi, anu geulis sareng teguh tanpa karat.
    •  Kontrol pamrograman PLC Komputer (Mitsubishi PLC), stabilitas tinggi, tingkat kagagalan anu lemah sareng noise low.
    • Motor Servo diimpor ti Taiwan, motor drive stepper, presisi tinggi.
    • Deteksi fotoéléktrik tina bahan baku pikeun nyingkahan kasalahan sareng ngirangan limbah.
    • Mesin ngadopsi katrol sareng suku tetep, anu raoseun sareng gancang gerak, fiksasi kuat, sareng henteu oyag.

     

    Parameter Téknis:

     

    •  Ukuran mesinna panjang, lega sareng jangkung: ukuran tina sadaya mesin saluyu sareng 1050cm * 150cm * 180cm saleresna
    • Tegangan: AC220V 50-60HZ
    •  Efisiensi produksi: 30-40 buah / mnt
    • Kakuatan: 10KW

    Bahan baku impput, dahar otomatis, motong irung / dahar, hemming las, adegan tilepan, ngabentuk las, deteksi fotolistrik, slicing otomatis, kaluaran produk réngsé, narima asihan baki, otomatis pinuh

    Henteu Barang Parameter
    1 ukuran 1050 (panjang) * 150 (lébar) * 180 (jangkungna)
    2 Beurat beurat ≤1500KG Beban taneuh 350KG / ㎡
    3 Warna Warna Lambaran logam haneut abu 1C, warna primér profil aluminium
    4 Catu daya digawé 220VAC ± 5% 50HZ panyalindungan grounding dipeunteun kakuatan ≤10KW (kalebet mesin las)
    5 Hawa dikomprés 0.4-0.6MP (cai bersih saatos dewatering, henteu minyak, tapis, stabilisasi tekanan), laju aliran panggunaan sakitar 300L / mnt
    6 Efisiensi produksi 30-40PCS / mnt (numutkeun pangaruh debugging anu sabenerna)
    7 Laju kualifikasi produk 99% (kecuali pikeun bahan aslina sareng operasi manusa)
    8 Asesoris utama Silinder: AirTAC Screw guide rail: HIWIN / TBI PLC: Mitsubishi atanapi Xinjie
    9 Lingkungan operasi Lingkungan lokakarya umum tiasa ditampi (henteu bau korosif, teu aya lebu)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    A1: Kami pabrik pabrik bungkusan mesin sareng weprovide sampurna OEM sareng layanan purna jual.

    Q2: Kumaha kuring terang yén mesin anjeun tiasa dianggo saé?

    A2: Sateuacan pangiriman, kami bakal nguji kaayaan kerja mesin pikeun anjeun.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami