• Tentang Kami

Tentang Kami

Kami ahli parangkat industri otomatis anu ngajalankeun dua pabrik langkung 10 taun. Langkung 60 patén-patén téknis.

XIAMEN FRAND INTELLIGENT PERALATAN CO., LTD perenahna di Lantai Katilu, No.130 Gedong Taman Indutrial Jiapin, Jalan Guan Kou Zhong, Kacamatan Jimei, Xiamen Fujian, Cina.Éta parantos kalibet dina industri salami 15 taun. Mangrupikeun perusahaan ilmiah sareng téknologi modéren khusus dina panilitian khusus sareng pamekaran set peralatan canggih anu canggih, pabrik otomatisasi terpadu sareng panerapan sistem robot industri. Ayeuna, éta ngagaduhan opat basa produksi R&D sareng langkung ti 60 patén.Parusahaan urang utamina kalebet lima bidang utama énergi anyar, bagian otomatis, éléktronika presisi, hardware sareng industri konci, sareng sistem pabrik anu cerdas. Parabotna parantos diékspor ka Jérman, Amérika Serikat, Jepang, Thailand, India, jst.

qrf
91d78497

PERALATAN CERDAS FRAND khususna dina panilitian khusus sareng pamekaran peralatan lengkep calakan luhur, automation pabrik terpadu sareng panerapan sistem robot industri. Éta ngagaduhan opat basis panilitian sareng pamekaran produksi sareng langkung ti 60 patén-patén. Husus kana desain / ngadamel pamariksaan presisi & alat-alat perakitan - ngagunakeun kendali gerak calakan, visi & robotika. Kami salah sahiji panyadia top peralatan otomatisasi sareng solusi sistem otomatis di Cina. Kategori alat-alat: 1. Mesin hos otomatis clamp 2. Mesin perakitan Buzzer

4. Konci inti mesin rakitan alat ukur tekanan parsial / konci panto / start-up key

Sertipikat