• Taros Kami

XIAMEN FRAND INTELLIGENT PERALATAN CO., LTD

Alamat

Lantai Katilu, No.130 Gedong Taman Indutrial Jiapin, Jalan Guan Kou Zhong, Kacamatan Jimei, Xiamen Fujian, Cina

Telepon

Jualan: 0086-18759297314

Dukung: 0086- (0) 592-6262765

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami