• Mesin Las Ceuli Loop Pinuh

Mesin Las Ceuli Loop Pinuh


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Mesin las loop ceuli sapinuhna

XIAMEN FRAND INTELLIGENT PERALATAN CO., LTD

1
Parameter & Konfigurasi pikeun mesin las otomatis
1
Waktos pangiriman: 6-7 dinten saatos nampi mayar
Jangka pamayaran: setoran 50%, kasaimbangan mayar sateuacan dimuat.
Pakét: Kotak kai.
Ukuran karton: 2250 * 1180 * 1750mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    A1: Kami pabrik pabrik bungkusan mesin sareng weprovide sampurna OEM sareng layanan purna jual.

    Q2: Kumaha kuring terang yén mesin anjeun tiasa dianggo saé?

    A2: Sateuacan pangiriman, kami bakal nguji kaayaan kerja mesin pikeun anjeun.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami