• Mesin Topeng Médis Pinuh

Mesin Topeng Médis Pinuh


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Mesin topeng médis pinuh

XIAMEN FRAND INTELLIGENT PERALATAN CO., LTD

1

Aplikasi:
Cocog pikeun produksi masker raray nganggo & topeng médis

2

Data Téknis:
1. Otomatis-ngabéréskeun tilu gulungan, bahan anu janten feed, lapisan Outer, Filter sareng Batin. Symmetrically kadua belah pihak mencét kalayan ultrasonik teras-terasan. Kalayan pancén roller teras teras potong.
2.Produksi ngadopsi téori “1 + 1”, sét utama sistem pembuatan topéng, sareng hiji sét mesin las loop ceuli, hiji menit 70 pcs / mnt.
3. Gelung Ceuli réngsé ku motong ultrasonik, sareng las otomatis dina mesin las otomatis.
4. Irung-sasak didamel nganggo otomatis dahar sareng motong.

Parameter & Konfigurasi pikeun mesin topéng
1
Waktos pangiriman: 6-7 dinten saatos nampi mayar
Jangka pamayaran: setoran 50%, kasaimbangan mayar sateuacan dimuat.
Pakét: Kotak kai.
Ukuran karton: 2200 * 1180 * 1750mm & 2180 * 1130 * 1580mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    A1: Kami pabrik pabrik bungkusan mesin sareng weprovide sampurna OEM sareng layanan purna jual.

    Q2: Kumaha kuring terang yén mesin anjeun tiasa dianggo saé?

    A2: Sateuacan pangiriman, kami bakal nguji kaayaan kerja mesin pikeun anjeun.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami