• Mesin Topeng Médis Sapinuhna Tanpa Mesin Las

Mesin Topeng Médis Sapinuhna Tanpa Mesin Las


  • Harga FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min.Order Order: 1 sét
  • Kamampuhan Suplai: 10000 Potongan / per Bulan
  • Akurasi: + -1%
  • Voltaseu: 220V
  • Ngaropea: Énggal
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Mesin topeng médis pinuh otomatis tanpa mesin las

    XIAMEN FRAND INTELLIGENT PERALATAN CO., LTD

    1
    Aplikasi:
    Cocog pikeun produksi masker pameunteu nganggo & topéng médis tanpa puteran ceuli
    1
    Data Téknis:
    1. Otomatis-ngabéréskeun tilu gulungan, bahan anu janten feed, lapisan Outer, Filter sareng Batin. Symmetrically kadua belah pihak mencét kalayan ultrasonik teras-terasan. Kalayan pancén roller teras teras potong.
    2. Produksi ngan ukur pikeun ngadamel topéng, supados laju mesin tiasa 150-180 pcs / mnt.
    3. Irung-sasak didamel nganggo otomatis dahar sareng motong.
    Parameter & Konfigurasi pikeun mesin topéng
    1
    Waktos pangiriman: 6-7 dinten saatos nampi mayar
    Jangka pamayaran: setoran 50%, kasaimbangan mayar sateuacan dimuat.
    Pakét: Kotak kai
    Ukuran karton: 2180 * 700 * 1580mm


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    A1: Kami pabrik pabrik bungkusan mesin sareng weprovide sampurna OEM sareng layanan purna jual.

    Q2: Kumaha kuring terang yén mesin anjeun tiasa dianggo saé?

    A2: Sateuacan pangiriman, kami bakal nguji kaayaan kerja mesin pikeun anjeun.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami