• Kaluaran Tinggi 9KW 300L / mnt Mesin Pembuat Topeng Debu

Kaluaran Tinggi 9KW 300L / mnt Mesin Pembuat Topeng Debu


  • Kakuatan: 9KW
  • Metode kontrol: Kadali PLC
  • Weigtht: ngeunaan 2Ton
  • Struktur topéng raray: 3-4 lapisan
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Kaluaran Tinggi 9KW 300L / mnt Mesin Pembuat Topeng Debu 

     

    Mesin ngadamel topéng kosong. Éta mesin panggung payun pikeun produksi topéng raray anu henteu dianyam, éta mesin otomatis otomatis pikeun ngahasilkeun masker kosong tina nyoco bahan baku, ngalebetkeun & motong kawat irung, pleating, overedge, las ultrasonik dugi ka motong potongan. sareng dikumpulkeun dina conveyer.

     

    Spésifikasi Mesin Ngabentuk Topéng Wajah
    Voltaseu
    220V 60HZ atanapi ngaropea
    Kakuatan
    9KW
    Pasokan hawa
    300L / mnt
    Produksi masker rai
    60-80pcs / mnt
    Bahan topéng rupa
    non anyaman
    Struktur topéng raray
    3-4 lapisan
    Métode kontrol
    Kadali PLC
    Beuratna
    ngeunaan 2Ton

     

    Fungsi Mesin Nyusun Topéng:

    Mesin ieu gaduh rak alloy aluminium. Rupina hampang sareng éndah. Éta tiasa bérés ngadamel gambar dina hiji waktos nganggo cet presisi. Kalayan ultrasonik kakuatan tinggi anu diimpor éta tiasa ngelas pageuh sareng bahan limbah bakal di kaluarkeun sacara otomatis. Kontrol program komputer sareng deteksi fotoéléktrik ngajantenkeun éta gaduh reliabilitas anu luhur sareng tingkat kagagalan anu handap. Produkna tiasa seueur dianggo dina polusi industri tinggi, pabrik sareng ranjau.

    Fitur mesin Topéng Pembuatan topéng:

    1. Ngadopsi téknik mesin Jerman aslina, per fitur topéng narilep, jantenkeun irung klip sareng topéng awak bérés sakali ngalangkungan kontrol otomatis ku téhnik ultrasonik. Kualitas ajeg sareng efisiensi tinggi.
    2. Tiasa ngadamel topéng 2-5 lapisan atah per diperyogikeun.
    3. Ieu béda ti mesin topéng tilepan anu sanés, ieu masang unit sisipan klip irung: klip irung tiasa dilebetkeun nalika ngahasilkeun topéng anu urang peryogikeun, teras likeun las sareng formasi, ieu ningkatkeun otomatisasi sareng ngahémat biaya tanaga gawé pikeun pabrikan.
    4. kontrol PLC, cacah otomatis, Gampang beroperasi, produk finish éndah.
    5. kontrol motor Servo, kontrol dimensi tepat.
    6. Pigura mesin didamel tina aluminium, bagian-bagianna nganggo plating, pandangan kaéndahan anu kasar sareng praktis.

     

    Jasa kami

    1 Garansi: 1 taun ti tanggal kiriman. Upami aya karusakan dina jangka waktu anu disababkeun ku Penjual, Penjual teras nawiskeun perawatan gratis dina situs sareng ngagentos komponén gratis (Ekslusif bagian pésta gancang).
    2 Anu Ngajual nawiskeun jasa pangropéa salami umur, ngan ukur biaya kuli anu diperyogikeun upami di luar masa jaminan. Upami bagian karusakan anu diperyogikeun ngagentos komponén sareng anu Seller henteu disalahkeun, Seller ngagaduhan hak pikeun naroskeun biaya bahan pikeun komponén ngagantian.
    3 Anu Ngajual bakal ngabales klaim cacat naon dina 4 jam ku telepon, email, sareng fax. Pikeun jasa perawatan di propinsi Fujian dina 36 jam, di luar propinsi Fujian dina waktos 72 jam. Pikeun komponén ngagantian, waktos anu saleresna tiasa disawalakeun salian.
    4 Anu Ngajual nyayogikeun pelatihan gratis pikeun personel operasi.
    5 Anu Ngajual ogé bakal nyayogikeun inpormasi téknis anu kalebet, kalebet instruksi operasi & gambar bagian ngagem gancang

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    A1: Kami pabrik pabrik bungkusan mesin sareng weprovide sampurna OEM sareng layanan purna jual.

    Q2: Kumaha kuring terang yén mesin anjeun tiasa dianggo saé?

    A2: Sateuacan pangiriman, kami bakal nguji kaayaan kerja mesin pikeun anjeun.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami