• Selang Klem Mesin FRAND-H-14

Selang Klem Mesin FRAND-H-14


  • Nami: MESIN CLAMP HOS
  • Diménsi (L * W * H): 2000MM * 1800MM * 1800MM
  • Sertifikasi: CE
  • Garansi: 1 TAUN
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Ihtisar

    Industri anu Berlaku: Pabrik Pabrik
    Tempat Asalna: XIAMEN
    Ngaran mérek: FRAND
    Tegangan: AC220V 50HZ
    Kakuatan (W): 2KW
    Beurat: 1 Ton
    Diménsi (L * W * H):
    2000MM * 1800MM * 1800
    Sertifikasi: CE
    Garansi: 1 TAUN
    Warna: 7035
    Pakét: Paket Kayu
    Nami: MESIN CLAMP HOS
    Saatos-penjualan Layanan Disayogikeun: Insinyur sayogi pikeun mesin jasa di luar negeri
    Kamampuhan Suplai: 50 Set / Sét per Bulan
    Rincian bungkusan: mesin penjepit selang

    Waktos prosés

    Kuantitas (Sét) 1 - 1 > 1
    Est. Waktos (dinten) 20 Pikeun disawalakeun
    1
    2
    3
    4
    5
    6

    MESIN CLAMP HOS

    1. Gulung band bakal dipindahkeun kana mesin langsung dina hiji arah ngalangkungan sistem flatting otomatis. Anu nuturkeun nyaéta ngalebetkeun gulung pita bakal diteukteuk kana ukuran anu pas sareng janten pukulan dina bentuk anu pas
    2. Perumahan sareng klip selang clamp bakal ditransfer kana mesin langsung dina hiji arah ogé ku feeder linier geter sareng tempat sampah. Aranjeunna bakal dipasang kana tali anu ditinju sareng diteukteuk pageuh.
    3. Gulung pita selang jepitan sareng perumahan sareng klip bakal digulung ku mesin urang dina bunderan anu sampurna sareng kedah dibenerkeun ku sistem pakakas teras mindahkeun kana léngkah salajengna kalayan lancar.
    4. The screw of selang clamp bakal ditransfer kana mesin langsung dina hiji arah ku feeder linier geter sareng bin. Sekrup pikeun dikencangkeun kana strip rakitan selang jepitan sareng perumahan sareng klip.
    5. Saatos léngkah di luhur, clamp selang parantos réngsé. Aya sistem pamariksaan dina outlet pikeun ngenalkeun naha produk réngsé dikonci cukup ketat sareng torsi gratis lengkep ukuran dugi ka saratna.
    6. Produk akhir dicandak tina perlengkapan anu diklasifikasikeun sacara otomatis kana dua kategori anu saé sareng anu goréng. Produk anu hadé ngalir kana wadah produk anu saé sareng barang anu rusak ngalir kana wadah produk anu rusak pikeun koleksi.

    7

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    A1: Kami pabrik pabrik bungkusan mesin sareng weprovide sampurna OEM sareng layanan purna jual.

    Q2: Kumaha kuring terang yén mesin anjeun tiasa dianggo saé?

    A2: Sateuacan pangiriman, kami bakal nguji kaayaan kerja mesin pikeun anjeun.

    Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami