• Warta

  • Klasifikasi sareng karakteristik mesin topéng

    Mesin awak topeng produksi otomatis lengkep, kalebet nyoco, tipe strip plastik palapis strip aluminium / pelucutan, pamilihan adegan, fusi ultrasonik, nyiksikan sareng sajabina, produksi na luhur pisan, tiasa ngahasilkeun 1-200 potongan per menit. Peraturan kagancangan konversi konvérsi kakuatan utama ...
    Maca deui
  • Karakteristik sareng standar mesin topeng ngawangun lauk

    Topéng lauk kedah cocog sareng standar EU en149: 2001 P3. Hal ieu utamina dianggo pikeun nyegah lebu industri sareng haseup logam anu hadé salami operasi las. Langkung ti 99% diantarana ngagaduhan efisiensi filtrasi, anu langkung cocog pikeun lingkungan anu baseuh sareng panas atanapi nganggo panyalindungan pikeun waktos anu lami; abdi...
    Maca deui
  • Pilih mesin topéng anjeun kedah terang hal-hal ieu

    Kiwari, beuki loba jalma ningali pasar masker pelindung, sareng ogé ningali trend pangwangunan ka hareup. Pasarna ageung pisan. Beuki loba jalma milih mésér alat mékanis janten pabrik topéng. Naha anjeun ngagaduhan kasempetan ieu kanggo dipertimbangkeun nalika milih topéng? ...
    Maca deui
  • Fully auto medical mask machine without welding machine

    Mesin topeng médis pinuh otomatis tanpa mesin las

    Mesin topeng médis pinuh otomatis tanpa mesin las Aplikasi: Cocog sareng produksi masker pameunteu nganggo & topéng médis tanpa puteran ceuli Data Téknis: 1. Otomatis-gésérkeun tilu gulungan, bahan anu janten feed di, Outer, Fil ...
    Maca deui
  • Fully auto ear loop welding machine

    Mesin las loop ceuli sapinuhna

    Mesin las loop ceuli sapinuh otomatis Topéng di luar mesin las earloop Fungsi: Mesin ieu ude pikeun élastis élastis dina kadua sisina topéng kosong ku ultrasonik, éta peryogi hiji padamel nempatkeun topéng kosong dina sabuk conveyer hiji-hiji, ...
    Maca deui
  • Fully auto medical mask machine

    Mesin topeng médis pinuh

    Mesin topeng médis pinuh otomatis Aplikasi: Cocog sareng produksi masker raray disposable & topeng médis Data Téknis: 1. Auto-allign tilu gulungan, ma ...
    Maca deui