• Karakteristik sareng standar mesin topeng ngawangun lauk

Topéng lauk kedah cocog sareng standar EU en149: 2001 P3. Hal ieu utamakeun dianggo pikeun nyegah lebu industri anu hébat sareng haseup logam nalika operasi las. Langkung ti 99% diantarana ngagaduhan efisiensi filtrasi, anu langkung cocog pikeun lingkungan anu baseuh sareng panas atanapi nganggo panyalindungan pikeun waktos anu lami; éta cocog pikeun panangtayungan lebu dina konstruksi, penambangan batu, tékstil, grinding, casting logam, farmasi, éléktronik, farmasi, pengolahan bahan sareng grinding sareng industri sanés. Éta ogé ngagaduhan pangaruh tahan lebu anu hadé dina badai pasir.

Mesin masker jenis lauk masinin Bangyin mangrupikeun mesin otomatis pikeun produksi awak topéng tilepan. Éta nganggo téknologi ultrasonik pikeun ngabeungkeut 3-5 lapisan lawon non-anyaman PP, karbon sareng bahan filter saring, sareng motong awak topéng tilepan. Numutkeun kana bahan baku anu dianggo, masker anu dihasilkeun ogé tiasa nyumponan standar anu béda sapertos ffp1, FFP2, N95, sareng sajabana tali ceuli mangrupikeun lawon non-anyaman anu élastis, anu ngajantenkeun nguping anu nganggo teu raoseun sareng bebas tekanan. Lapisan lawon saring topéng ngagaduhan pangaruh nyaring anu hadé, anu sampurna cocog sareng bentuk rupina Asia, sareng tiasa diterapkeun kana konstruksi, pertambangan sareng industri polusi tinggi sanés.

Fungsi sareng ciri mesin masker lauk

1. Éta tiasa ngolah tilepan awak topéng sapertos mesin lauk masker debu lipat, anu tiasa diolah dina hiji waktos.

2. kontrol otomatis PLC, ngitung otomatis.

3. Parangkat nyaluyukeun saderhana, gampang bahan bakar.

4. kapang anu ngadopsi ékstraksi sareng modeu ngagantian, anu tiasa gancang ngagentos kapang sareng ngahasilkeun sababaraha jinis topéng.

5. Aluminium alloy dipaké dina sakabeh mesin, anu geulis sareng teguh tanpa karat.

6. Canggih nyoco sareng nampi alat.

7. Stabilitas tinggi sareng tingkat kagagalan anu handap.

ir filter mask, atanapi ngan saukur filter mask. Prinsip kerja na nyaéta ngajantenkeun hawa ngandung zat bahaya disaring sareng dimurnikeun ku bahan saring topéng, teras diseupan.

Respirator jinis suplai hawa ngarujuk kana sumber hawa bersih anu diisolasi tina zat bahaya, anu dikirim ka nyanghareupan jalma pikeun napas ngaliwatan kateter ngalangkungan tindakan kakuatan sapertos kompresor udara, alat silinder gas anu dikomprés, jst.

Topeng jinis panyaring anu paling seueur dianggo dina padamelan sadidinten. Métode pamilihan sareng kaayaan panggunaan topéng sapertos kitu dijelaskeun sacara rinci di handap ieu. Struktur topéng filter kedah dibagi kana dua bagian. Salah sahijina nyaéta awak utama topéng, anu tiasa dipahami sacara jelas salaku pigura topéng; anu sanésna mangrupikeun bagian bahan saringan, kalebet katun panyaring pikeun pencegahan lebu sareng kotak filter kimia pikeun anti-virus. Ku alatan éta, pikeun pamilihan sareng panggunaan masker saringan, sababaraha produk ti Guangjia nyayogikeun anjeun kalayan raoseun sapertos kieu, nyaéta anjeun tiasa nganggo awak topéng anu sami, sareng nalika anjeun kedah lebu-buktina di lingkungan damel debu, anjeun tiasa nyimpen katun saringan saluyu, sahingga anjeun tiasa nganggo topéng debu; nalika anjeun kedah ngalaksanakeun pencegahan bénsin di lingkungan anu beracun, ngaganti katun saring, sareng alatna Kotak kotak saringan kimia anu saluyu, janten janten topéng gas, atanapi numutkeun kabutuhan padamelan anjeun, pikeun nyayogikeun anjeun langkung seueur kombinasi
Perkenalan ringkes bahan saringan pikeun topéng
Bahan saringan topéng pelindung biasana dibagi kana dua kategori, nyaéta debu-buktina sareng anti toksik. Fungsina pikeun nyebarkeun aerosol anu ngabahayakeun, kaasup lebu, haseup, tetes kabut, gas beracun sareng uap beracun, ngalangkungan bahan filter, pikeun ngahalangan aranjeunna tina diseupan.
Pamakéan masker

Pamakéan topéng umum, topéng kedah ukuran anu pas, anggo cara na kedah leres, topéng bakal épéktip. Topéng anu dijual di pasar umumna dibagi kana segi opat sareng bentuk cangkir. Topeng segi opat kedah sahenteuna ngagaduhan tilu lapisan struktur kertas janten pangaruh pelindung. Pamaké kedah mencét kawat dina topéng dina sasak irung, teras nyebarkeun sakabeh topéng sapanjang sasak irung, supados ngagaduhan peran anu épéktip. Barudak tiasa nganggo masker bedah segi opat, sabab teu ngagaduhan bentuk anu tetep, upami dihijikeun ogé, tiasa caket sareng raut na murangkalih. Topéng ngawangun cangkir kedah dipastikeun yén kapadetan masker cekap saatos ditempelkeun dina raray, supados napas dina hawa moal bocor supados épéktip. Nalika ngagem topéng ngawangun cangkir, tutup topéng ku dua panangan sareng cobian tiup. Pariksa naha aya kabocoran hawa tina ujung topéng. Upami topéng henteu ketat, anjeun kedah nyaluyukeun posisina sateuacan ngagemna.

Iraha kuring kedah ngarobih topéng

1. Topéng kacemar, sapertos noda getih atanapi titisan

2. Pamaké ngarasa yén résistansi pernapasan ningkat. Katun debu buktina saring: nalika topéng cocog sareng pameunteu pangguna, nalika pangguna raoseun résistansi napas anu hébat, éta hartosna yén saringan katun pinuh tina partikel debu sareng kedah diganti.

3. Topéng rusak

4. Dina kaayaan topéng sareng panto pangguna ditutup ogé, nalika pangguna ngambeu bau racun, topéng énggal henteu kedah dianggo samentawis. Tina sudut pandang struktur fisiologis manusa, sirkulasi getih mukosa nasal kuat pisan.


Waktos Post: Nov-02-2020