• Klasifikasi sareng karakteristik mesin topéng

Mesin awak topeng produksi otomatis lengkep, kalebet nyoco, tipe strip plastik palapis strip aluminium / pelucutan, pamilihan adegan, fusi ultrasonik, nyiksikan sareng sajabina, produksi na luhur pisan, tiasa ngahasilkeun 1-200 potongan per menit. Peraturan kagancangan konversi konvérsi kakuatan utama tiasa gancang atanapi laun. Topéng anu bénten-bénten tiasa dihasilkeun ku cara nganggo bahan anu béda-béda. Produkna ngagaduhan dua atanapi tilu lapisan, sareng kualitas produkna stabil, operasi na merenah, sora na rendah, sareng lantai na alit. Bahan anu dilarapkeun: spunbonded filament lawon non-anyaman, 16-30g / m2, cocog pikeun ngolah topéng anu tiasa dianggo.

Pencetakan cetakan panas: bahan baku topéng (lawon non-anyaman) sareng bentuk panas mencét (bentuk cangkir). 1. Kaasup aksi balik otomatis sareng pigura tuang; 2. Ngabentuk hiji potongan opat topéng unggal waktos.

Irisan: dianggo ngadamel lapisan luar (lapisan pelindung) masker cangkir. Bahan waja campuran khusus dipaké pikeun ngadamel roda kembang. Sabeulah tahan-tahan sareng hirupna panjang. Penyesuaian tipe inti écentrik fleksibel, gancang sareng tingkat luhur. Ngagunakeun gelombang ultrasonik sareng pamrosésan roda waja khusus, ujung lawon moal ruksak, teu kedah dipanasan nalika didamel tanpa burr, sareng tiasa dioperasikeun teras-terasan

Panyekel kosong: pencét lapisan jero sareng luar topéng

Tramping: nganggo stém pneumatik pikeun neukteuk ujung kaleuwihan topéng.

Las klep engapan: Klep réspirator las

Area las: 130mm

Laju: 20-30 / mnt

Struktur terpadu awak mesin ngadopsi kontrol skala pangaluyuan kaamanan; kontrol calakan komputer tiasa ngahontal akurasi sarébu sadetik; pangaturan tingkat kapang, motor pesawat otomatis sacara otomatis naék sareng turun, sareng dasar pangaturan horizontal.

Mesin las titik ceuli band: kagancangan: 8-12 potongan / mnt. éta tiasa dianggo pikeun pesawat las, sabuk ceuli batin / sabuk ceuli luar, topéng standar, jenis bebek bebek sareng topéng bentuk khusus sanés. Saatos awak topéng didamel, pita ceuli dilas sacara manual

Mesin topéng band nguping jero ultrasonik nganggo metode las ultrasonik. Nalika topéng dipindahkeun kana posisi pamrosésan, gelombang ultrasonik bakal dihasilkeun sacara otomatis. Geter amplitudo mikro sareng frékuénsi luhur bakal kabentuk dina sabuk ceuli, sareng éta bakal dirobih janten panas langsung. Bahan anu bakal diolah bakal dilebur, sareng pita ceuli bakal ditempelkeun sacara permanen atanapi dilebetkeun dina sisi jero awak topéng. Mangrupikeun prosedur pamrosésan pikeun produksi topéng band nguping batin, anu ngan ukur peryogi hiji operator Awak topéng disimpen dina topéng disk sapotong sapotong, sareng tindakan salajengna sacara otomatis dioperasikeun ku alat-alat dugi produk réngsé réngsé.

Prosés damel: (awak topéng) tuang manual sabuk ceuli nyoco otomatis las band ceuli ultrasonik non-anyaman ujung lawon non-anyaman sareng bungkus las band samping ultrasonik motong sabuk sisi kaluaran produk réngsé ngitung tumpukan produk réngsé ditepikeun ku alat sabuk conveyor

Mesin topéng tilepan

Mesin topéng tilepan, ogé katelah mesin topéng C-type, mangrupikeun mesin otomatis otomatis pikeun produksi awak topéng tilepan. Ngagunakeun téknologi ultrasonik pikeun ngabeungkeut 3-5 lapisan lawon non-anyaman PP, karbon aktif sareng bahan saringan, sareng neukteuk awak topéng tilepan, anu tiasa ngolah 3m9001, 9002 sareng badan topéng sanés. Numutkeun kana bahan baku anu dianggo, masker anu dihasilkeun tiasa nyumponan standar anu béda sapertos ffp1, FFP2, N95, sareng sajabana tali ceuli mangrupikeun lawon non-anyaman anu élastis, anu ngajantenkeun nguping anu nganggo teu raoseun sareng bebas tekanan. Lapisan lawon saring topéng ngagaduhan pangaruh nyaring anu hadé, anu sampurna cocog sareng bentuk rupina Asia, sareng tiasa diterapkeun kana konstruksi, pertambangan sareng industri polusi tinggi sanés.

Fungsi sareng fitur:

1. Éta tiasa ngolah 3m9001, 9002 sareng awak topéng tilepan anu sanés, anu tiasa réngsé dina hiji waktos.

2. kontrol otomatis PLC, ngitung otomatis.

3. Parangkat nyaluyukeun saderhana, gampang bahan bakar.

4. kapang anu ngadopsi ékstraksi sareng modeu ngagantian, anu tiasa gancang ngagentos kapang sareng ngahasilkeun sababaraha jinis topéng.

Mesin topéng sungut bebek

Mesin topéng sungut ultrasonik bebek otomatis (mesin pembuatan topéng sungut bebek) mangrupikeun mesin anu tiasa ngahasilkeun topéng biwir bebek pikeun industri polusi tinggi ku ngagunakeun prinsip las seamless ultrasonik. 4-10 lapisan PP lawon non-anyaman sareng bahan saring (sapertos bahan lebur anu ditiup, bahan karbon diaktipkeun, sareng sajabana) tiasa dianggo dina awak masker mesin, sahingga ngahasilkeun produk réngsé tina sababaraha tingkatan filtrasi sapertos sakumaha N95, FFP2, sareng sajabana Sareng mesin ieu ngagaduhan tingkat otomatisasi tinggi, tina nyoco dugi ka réngsé produk mangrupikeun jalur operasi otomatis: bahan baku tuangeun otomatis, sistem ngirimkeun garis irung mandiri, sareng sacara otomatis tiasa ngalipet garis irung dina non-anyaman lawon, tilepan otomatis sareng motong produk réngsé, sareng sacara otomatis tiasa nambihan liang klep napas. Produk anu dihasilkeun ku mesin topeng beak bebek gaduh penampilan anu saé, kinerja stabil, ngahasilkeun tinggi, tingkat cacat anu lemah sareng operasi gampang.

Fitur mesin topéng bebek:

1, Sistem dahar otomatis

2, Sistem tilepan

3, Sistem panyegelan panas ultrasonik

4, Sakabeh mesin gaduh kinerja anu stabil, laju produksi anu teras-terasan tiasa diatur, efisiensi produksi tinggi, dugi ka 60 lembar per menit, kaitung merenah sareng akurat, tingkat pemanfaatan bahan baku anu luhur, operasi sareng panyesuaian anu saderhana sareng merenah, tingkat otomatisasi anu luhur, sareng réduksi anu épéktip tina biaya kuli.


Waktos Post: Nov-02-2020