• Mesin las loop ceuli sapinuhna

Mesin las loop ceuli sapinuhna

Masker luar mesin las earloop 
Fungsi: mesin ieu ude pikeun élastis élastis dina dua sisi masker kosong ku ultrasonik, éta peryogi hiji padamel nempatkeun masker dina sabuk conveyer hiji-hiji, teras sésana damel réngsé ku mesin otomatis. Éta ngagaduhan kaluaran anu langkung luhur tibatan mesin earloop anu sanés. 

1
Parameter & Konfigurasi pikeun mesin las otomatis
1

Waktos pangiriman: 6-7 dinten saatos nampi mayar
Jangka pamayaran: setoran 50%, kasaimbangan mayar sateuacan dimuat.
Pakét: Kotak kai.
Ukuran karton: 2250 * 1180 * 1750mm
Feasures:
1. Sateuacan ngahasilkeun, ukuran tina topéng kosong kedah pastikeun pikeun dilereskeun. 
2. Kontrol program komputer sareng deteksi fotoéléktrik ngajantenkeun éta gaduh reliabilitas anu luhur sareng tingkat kagagalan anu handap. 
3. Amchine didamel tina alloy aluminium anu ngajantenkeun 、 nyegah tina 
keyeng sareng ukuranana alit. 


Waktos Post: Jul-06-2020