• Mesin topeng médis pinuh otomatis tanpa mesin las

Mesin topeng médis pinuh otomatis tanpa mesin las

1
Aplikasi:
Cocog pikeun produksi masker pameunteu nganggo & topéng médis tanpa puteran ceuli
1
Data Téknis:
1. Otomatis-ngabéréskeun tilu gulungan, bahan anu janten feed, lapisan Outer, Filter sareng Batin. Symmetrically kadua belah pihak mencét kalayan ultrasonik teras-terasan. Kalayan pancén roller teras teras potong.
2. Produksi ngan ukur pikeun ngadamel topéng, supados laju mesin tiasa 150-180 pcs / mnt.
3. Irung-sasak didamel nganggo otomatis dahar sareng motong.
1

Waktos pangiriman: 6-7 dinten saatos nampi mayar
Jangka pamayaran: setoran 50%, kasaimbangan mayar sateuacan dimuat.
Pakét: Kotak kai
Ukuran karton: 2180 * 700 * 1580mm

Feasures: 
1. mesin tiasa ngadamel topeng tingkat 1 ~ 4 kosong numutkeun palanggan peryogi kalayan kaluaran anu luhur 
2. Anjeun tiasa nyaluyukeun ukuran topéng kosong sareng lokasi tilepan. 
3. Kontrol program komputer sareng deteksi fotoéléktrik ngajantenkeun éta gaduh reliabilitas anu luhur sareng tingkat kagagalan anu handap. 
4. Amchine didamel tina alloy aluminium anu ngajantenkeun beautiful nyegah tina karat sareng ukuran alit.


Waktos Post: Jul-06-2020