• Warta Industri

Warta Industri

  • Klasifikasi sareng karakteristik mesin topéng

    Mesin awak topeng produksi otomatis lengkep, kalebet nyoco, tipe strip plastik palapis strip aluminium / pelucutan, pamilihan adegan, fusi ultrasonik, nyiksikan sareng sajabina, produksi na luhur pisan, tiasa ngahasilkeun 1-200 potongan per menit. Peraturan kagancangan konversi konvérsi kakuatan utama ...
    Maca deui