• PLC Programming Non Woven Face Masker Nyiptakeun Mesin

PLC Programming Non Woven Face Masker Nyiptakeun Mesin


  • Barang: Mesin Ngabentuk Topéng Otomatis
  • Pigura: Aluminium / profil Baja
  • Bahan anu dilarapkeun: PP, lawon non-anyaman, serat sintétik
  • Ukuran topéng raray: 175 × 95mm atanapi anu sanés
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Katerangan

     

    Mesin Masker Non Woven Disposable Full Otomatis Produk Anyar Bedah dianggo Didukung ku hiji tim ahli adroit, kami nuju ngadamel, ngimpor sareng nyayogikeun Mesin Pembuat Topéng Non Woven Face Mask. Desain khusus pikeun ngahasilkeun masker 2D kalayan loop ceuli. Sistem kontrol PLC, otomatis pinuh tina bahan baku, nempelkeun kawat irung, embossing, tilepan sareng tilepan, bentukna panyegelan sareng motong, teras balikeun awak topéng kana mesin panyegel gelung. Produk akhir nyaéta topéng bérés, ngantosan pagawé pikeun ngumpulkeun sareng ngarangkep.

     

    Fitur

     

    • Kontrol program PLC komputer, servo drive, tingkat luhur otomatisasi.
    • Deteksi fotoéléktrik tina bahan baku pikeun nyingkahan kasalahan sareng ngirangan limbah.
    • Mesin ngadamel topéng otomatis otomatis tina bahan nyoco dugi ka kumpulan topéng.
    • Otomatisasi tinggi dina las ceuli-gelung, bungkus ujung, ngitung, sareng ngaleupaskeun bahan.
    • Téhnik ultrasonik henteu ngarugikeun karakteristik matéri. Operasi gampang sareng aman.
    • Artistik sareng awét, papan alloy aluminium, langsing sareng kepraktisan.
    • Gancang, Alat sambungan Rotary tina desain inovasi Bebas.

     

    Parameter téknis

     

    Barang Mesin Ngabentuk Topéng Otomatis
    Pigura Aluminium / profil Baja
    Bahan anu lumaku PP, lawon non-anyaman, serat sintétik
    Ukuran masker rai 175 × 95mm atanapi anu sanés
    Lapisan topéng 3 ~ 4
    Efisiensi digawé 98%
    Sasayogian tanaga 220V / 50HZ
    Modeu kontrol PLC Tampilan sareng layar toél
    Métode ngolah Las ultrasonik
    Ngajagaan Aya tiung pelindung pikeun ngalirkeun bagian.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Q1: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

    A1: Kami pabrik pabrik bungkusan mesin sareng weprovide sampurna OEM sareng layanan purna jual.

    Q2: Kumaha kuring terang yén mesin anjeun tiasa dianggo saé?

    A2: Sateuacan pangiriman, kami bakal nguji kaayaan kerja mesin pikeun anjeun.

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami